top of page

Ce servicii oferim?

Wave_edited.jpg

Într-o lume de texte juridice din ce în ce mai complexe si care evolueaza rapid, AEQUITAS AVIATORILOR isi propune sa va ofere o servicii de specialitate adaptate atat cerintelor dumneavoastra personale cat si nevoilor afacerii dvs.

Sfera extinsa a activitatilor noastre ne fac partenerul  Dvs., partener capabil sa se confrunte cu o mare varietate de probleme juridice si sa va ofere instrumentele necesare pentru a rezolva o mare varietate de probleme juridice.

IMG_6315 2_edited.jpg

01

Autentificarea inscrisurilor

Redactam înscrisurile, stabilim identitatea si luam consimtamântul partilor cu privire la continutul actului.

Verificam ca actul sa exprime vointa dumneavoastra si respectarea legii.

03

Divortul amiabil

Casatoria poate fi desfacuta ca urmare a cererii ambilor soti iar legea aplicabila divortului este legea româna.

In urma admiterii cererii se elibereaza 

certificatul de divort.

05

Procedura de certificare

Certificarea unor fapte, în cazurile prevazute de lege;

Certificarea etapelor procedurale ale licitatiilor si/sau ale rezultatelor acestora;

07

Alte proceduri conform Legii 36/1995

Darea de data certa înscrisurilor, primirea în depozit, actele de protest al cambiilor, al biletelor la ordin si al cecurilor, numirea custodelui sau a curatorului special, înregistrarea si pastrarea amprentelor dispozitivelor speciale de marcat;

02

Procedura succesorala

Notarul public stabileste calitatea mostenitorilor si legatarilor, întinderea drepturilor acestora si compunerea masei succesorale. La cererea si cu acordul acestora, notarul public poate proceda la lichidarea pasivului succesoral, înstrainarea activului sau partajarea si atribuirea bunurilor.

04

Activitati fiduciare

Partile constituitoare transfera drepturi reale, de creanta, garantii ori alte drepturi, prezente ori viitoare, catre notarul public în calitate de fiduciar care le exercita cu un scop determinat in folosul unuia sau mai multor beneficiari.

06

Procedura legalizarii

Legalizarea semnaturilor de pe înscrisuri, a specimenelor de semnatura, precum si a sigiliilor; legalizarea copiilor de pe înscrisuri;

legalizarea copiilor de pe înscrisuri;

08

Consultatii Juridice

Va stam la dispozitie cu consultatii juridice in materie notariala dar si in colaborare cu avocatii specializati in diverse domenii, experti cadastrali sau ANEVAR, urbanisti, sau executori judecatoresti. 

IMG_6288 2.HEIC
Aequitas Aviatorilor.heic

Aici poți afla mai multe despre Notarul Public.

bottom of page